Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به چهار زبان فارسی، کُردی، عربی و ترکی همزمان با سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت منتشر خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به چهار زبان فارسی، کُردی، عربی و ترکی خوانده شده و توسط امید نیک‌بین صدابرداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون پیش فروش نسخه دیجیتالی این آلبوم به خوانندگی و آهنگسازی پیام عزیزی و با تنظیم فردین لاهورپور در سایت‌های موسیقی آغاز شده و نسخه فیزیکی آن نیز مصادف با سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت، در روز دوشنبه ۲۰ آبان ماه جاری در سراسر کشور توزیع خواهد شد.

مراسم رونمایی موسیقی «محمد رسول الله» (ص)، به همت مرکز موسیقی حوزه هنری روز دوشنبه ۲۰ آبان ساعت ۱۸ با حضور عوامل اجرایی و آفرینندگان این اثر هنری، دیگر هنرمندان و مسوولان مرکز موسیقی حوزه هنری در سالن «سوره» واقع در تهران، خیابان حافظ، تقاطع سمیه، حوزه هنری برگزار خواهد شد. شرکت برای تمامی علاقه‌مندان آزاد است.

پیام عزیزی پیش از  این در گفتگویی با خبرگزاری دانشجو گفته بود: مدت 4 سال است که مشغول آهنگسازی آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) هستم که 11 قطعه موسیقایی را شامل می‌شود که عبارتند از: آهنگ «مولا یا صلی وصل» (برده المدیح) با شعر امام محمد بوصیری به زبان عربی که در همه مولودی‌های کُردستان خوانده می‌شود، آهنگ «شیدام الله» با تنظیم فردین لاهورپور به زبان کُردی که در همه تکیه و خانقاهای کُردستان خوانده می‌شود، آهنگ «دردی هجران» از آثار زنده‌یاد استاد سید علی اصغر کُردستانی در دستگاه نوا به زبان کُردی ، آهنگ «صلاه الله سلام الله» پنج ضربی به زبان ترکی استانبولی که از مولودی خوانی خانقاه حضرت بابا شیخ در ارومیه انتخاب شده است، آهنگ «محمد رسول الله» (ص) با شعر شیخ عبدالرحمان جامی به زبان فارسی، آهنگ «ای پناه عاصیان سویت پناه آورده‌ام» با شعر حضرت شیخ مولانا خالد نقشبندی عارف سرشناس اقلیم کُردستان به زبان فارسی، آهنگ «طلع البدر علینا» با تنظیم فردین لاهورپور، به زبان عربی که قدمتی 1400 ساله دارد؛ شعر «طلع البدر علينا» را مردم مدينه هنگام ورود مبارك پيامبر اكرم (ص) به این شهر سروده‌اند و با سرودن این شعر و خواندن این آهنگ از این حضرت استقبال کرده‌اند.
وی ادامه داد: همچنین آهنگ «الله الله یا الله» با قدمتی بیش از 150 سال که در تکیه و خانقاهای کُردستان خوانده می‌شود، در مقام سه‌گاه و به زبان کُردی، آهنگ «ما محرم سلطانیم» با قدمتی بیش از 300 سال که در تکیه و خانقاهای کرکوک خوانده می‌شود، با شعر شیخ عبدالرحمان خالص و به زبان فارسی، آهنگ «الله الله» به آهنگسازی استاد محمدرضا عزیزی از پیشکسوتان باسابقه موسیقی عرفانی و آیینی خانقاهای کُردستان و با تنظیم فردین لاهورپور، در مقام شور عربی و به زبان عربی و آهنگ «حبیب یا رسول الله» (ص) که در تکیه و خانقاهای کُردستان خوانده می‌شود، به زبان عربی از دیگر قطعات آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به شمار می‌روند.
وی افزود: نوازندگانی که در آلبوم موسیقی «محمد رسول الله» (ص) به هنرنمایی می‌پردازند، عبارتند از: استاد ارسلان کامکار ـ نوازنده ویولون، پیام عزیزی ـ خواننده، آهنگساز و نوازده دف، فردین لاهورپور ـ تنظیم‌کننده و نوازنده نی، باله‌بان و دیگر سازهای بادی، علیرضا دریایی ـ نوازنده ویولون، حسین رضایی‌نیا ـ نوازنده دف، نوید مثمر ـ نوازنده دیوان، سحر عباسی ـ نوازنده چنگ، مژگان حسینی ـ نوازنده قانون و سحاب تربتی ـ نوازنده تنبک.

گفتنی است، پیام عزیزی تاکنون 7 اثر موسیقایی، از جمله؛ آلبوم‌ «با قدسیان» با آهنگ معروف «الله مدد» به آهنگسازی استاد محمد جلیل عندلیبی، آلبوم «لبیک» به آهنگسازی زنده‌یاد استاد مجتبی میرزاده، آلبوم‌های «پیام عاشقان» و «ملکا» با همکاری نوازندگان ارکستر سمفونیک ایران، علی پژوهشگر و پاشا هنجنی و همچنین با همراهی اعضای گروه موسیقی کامکارها؛ سه اثر موسیقایی به نام‌های آلبوم‌ «بارگاه» به آهنگسازی و تنظیم‌کنندگی استاد ارسلان کامکار، آلبوم «سه‌روکی دل» (رئیس دل) و آلبوم‌ «خورشید مستان» به آهنگسازی و تنظیم‌کنندگی استاد هوشنگ کامکار را منتشر کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیام عزیزی موسیقی آلبوم موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر

 به گزارش تابناک، علی مطهری در خصوص جایگزین شدن دف زن در مراسم سالگرد شهید آیت الله مرتضی مطهری توضیحاتی ارائه داد.
 

علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری در خانه موزه آن شهید، مدیریت این خانه‌موزه برای خواندن شعری از حافظ که مورد توجه استاد شهید بوده یک برنامه دف و نی‌زنی تدارک دیده بود که دف‌زن یک خانم و نی‌زن یک آقا بود. وقتی این دو در جای خود قرار گرفتند چند تن از خانم‌ها نسبت به لاک غلیظ ناخن‌های کاشته آن خانم اعتراض داشتند. مدیر خانه‌موزه بدون آن که با من مشورت کند، آقایی را که همکار و استاد خانم دف‌زن بود، جایگزین وی کرد و طبعاً خوشایند آن خانم نبود.

سپس آن خانم‌های معترض از او دلجویی و عذرخواهی کردند. من هم در پایان برنامه از وی عذرخواهی کردم و رفع کدورت شد و با لبخند و مزاح خداحافظی کردیم و احساس من این بود که دیگر دلگیر نیست.

معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوت‌های نادرست می‌کنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت می‌تازند. قرآن می‌فرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.

دیگر خبرها

  • کنسرت موسیقی  زاگرس در تالار وحدت
  • شهادت ۲ رزمنده حزب‌الله لبنان در راه قدس
  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران
  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد